Over

Wie zijn wij?

Wij zijn Johan Bergman en Valerie Obbens. Vier jaar gelden hebben wij tijdens een vakantie het SUPpen ontdekt. We waren allebei gelijk verkocht en wilden er meer van weten en meer mee gaan doen. We hebben eigen boards gekocht en zijn gaan SUPpen in Nederland. In het begin wat onwennig, maar daarna vlot en met krachtige slagen.
We hebben er ook voor gekozen om de SUP boards te gebruiken tijdens het geven van zwemtrainingen in open water, wat natuurlijk een goed overzicht geeft en een stabiel platform om aanwijzingen te kunnen geven en de veiligheid te waarborgen.

We merkten dat steeds meer mensen het SUPpen ontdekken, een board kopen en vervolgens zelf proberen te paddelen. Wat we ook zagen is de frustratie dat het niet of niet goed lukte. Vaak zouden deze mensen geholpen zijn met een paar kleine aanwijzingen en oefeningen.

Heb je een eigen board gekocht en wil je leren SUPPEN, of beter leren SUPPEN, dan ben je bij ons aan het juiste adres. Tijdens de les beginnen we met het leren opbouwen van het board, uitleg van de technieken op de kant en dan natuurlijk het water op om de technieken in de praktijk te brengen.